Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahçe'de 4 bin 514 öğrenci 147 bin 951 kitap okudu

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde bulunan tüm okullarda 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı boyunca düzenli olarak uygulanan "Her Gün Okuyorum Aydınlığa Koşuyorum Projesi" yıl sonu değerlendirme ve kapanış programı düzenlendi.

        Bahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte, projenin 2016-2017 Eğitim-öğretim yılı değerlendirme sunumu yapıldı. Proje kapsamında yıl boyunca ilçe genelinde toplam 4 bin 514 öğrencinin 147 bin 951 adet kitap okuduğu belirtildi.

        Kaymakam Müfit Gültekin, kitap okuma alışkanlığı kazanmanın önemine değinerek projede emeği geçen okul idarecilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyon tarafından programda en çok kitap okuyan öğrenciler belirlenerek ödüllerini Kaymakam Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy'dan aldı.

        (KSM-Y)

        13.06.2017 13:42:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa