Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karataş ve Yumurtalık turizmine İtalyan desteği

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - İtalya'dan gelen bir heyet, Adana'nın Karataş ve Yumurtalık ilçelerinde, turizmin geliştirilmesi amacıyla incelemelerde bulundu.

        Karataş ve Yumurtalık ilçeleri Turizmi Geliştirme Altyapı Hizmet Birliği öncülüğünde, İtalya'dan Pordenone Tekno Park Uluslararası Projeler Koordinatörü Diego Santaliana, Monfalcone Belediyesi Uluslararası Proje Koordinatörü Lucio Gregoretti, Çukurova Kalkınma Ajansı Uzmanı Levent Selekoğlu ve Adana Büyükşehir Belediyesi AB ve Dış İlişkiler Şube Müdür V. Sait Altıparmak, Karataş Belediye Başkanı ve Karataş Yumurtalık Turizmi Geliştirme Birliği Başkanı Boğaçhan Ünal'ı makamında ziyaret ederek Karataş ve Yumurtalık'ta turizmin geliştirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmaları görüştüler.

        Görüşmede, Karataş ve Yumurtalık ilçelerinde inanç turizminin geliştirilmesi, alternatif turizm seçeneklerinin değerlendirilmesi masaya yatırıldı.

        Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Karataş ve Yumurtalık ilçelerinin geleceğini turizm ile planladıklarını belirterek, bölge hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

        (ELF-Y)

        13.06.2017 09:35:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa