Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil Devlet Hastanesi Acil Servisi yeni binasında

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Eskil Devlet Hastanesi acil servisinin yeni binasının hizmete girdiğini açıkladı.

        Op. Dr. Durgut, "Sağlık Bakanlığımızın başarıyla yürüttüğü Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması, insan odaklı hale gelmesi ve günün ihtiyaçlarına göre modernize edilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği olarak her geçen gün hizmet alanlarımızı ve kalite standartlarımızı geliştirmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Eskil Acil Servisi yeni binası Eskil Halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Dr. Durgut, "Yeni Acil Servis 575 metrekare kapalı alana sahip olarak imar edildi. Ayaktan hasta muayene girişi ve ambulans girişi olmak üzere 2 ayrı girişi olacak şekilde düzenlendi. Eskil Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde hasta gözlem odasında 11 adet yatak ve iki yataklı ve hasta başı monitörü olan canlandırma odası bulunmaktadır" dedi.

        (YC-AH-Y)

        12.06.2017 15:33:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa