Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mobil Sahne turlarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir 'Mobil Etkinlik Tırı ramazanın coşkusunu ilçelere taşımaya devam ediyor. Mehter gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Tuzsuz Deli Bekir ve Nasrettin Hoca gibi gösteriler ilçe meydanlarında minik izleyicilerle buluşuyor.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Mobil Etkinlik Tırı Ramazan'ın coşkusunu ilçelere taşımaya devam ediyor. Mehter gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Tuzsuz Deli Bekir ve Nasrettin Hoca gibi gösteriler ilçe meydanlarında minik izleyicilerle buluşuyor. Mobil Etkinlik Tırı'nın son durakları Ferizli, Taraklı, Kocaali, Arifiye ve Pamukova oldu. Düzenlenen etkinliklere minikler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Aynı zamanda etkinliklere katılan çocuklara çeşitli hediyeler de verildi. Ramazan boyunca gösterilerin devam edeceği Mobil Etkinlik Tırı'nın sonraki durakları ise 12 Haziran Pazartesi Camili, 13 Haziran Salı Sapanca, 14 Haziran Çarşamba Hendek ve 15 Haziran Perşembe Karapürçek olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Mobil Etkinlik Tırımızın ilçelerde gerçekleştirdiği programlarımıza tüm çocuklar davetlidir" ifadelerine yer verildi.

        (BCT-İÇ)

        12.06.2017 13:59:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa