Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamercan'dan ilçelerdeki esnaflara Ramazan ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, İlçe Meslek Odaları tarafından düzenlenen iftar programları için ilçelere gidiyor ve esnaf ziyaretleri yapıyor.

        KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Ramazan ayı boyunca merkez ve ilçelerdeki Meslek Odalarının iftar programlarına katılırken, ilçelerde de esnaf ziyaretleri yaparak esnafların sorunlarını dinliyor ve Ramazanlarını tebrik ediyor. Son olarak Akşehir ve Ilgın'a giden Başkan Karamercan, odaların iftar yemeği programı öncesi ilçelerdeki esnaf ve sanatkarları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Başkan Karamercan, Ramazanlarını tebrik ederken, hayırlı işler dileğinde de bulundu.

        Ziyarette açıklamalarda bulunan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, toplumun temel direği olan esnaf ve sanatkarları Ramazan ayında ziyaret ediyor ve sorunlarını dinlediklerini belirterek bu ziyaretlerin ilçelerde de devam ettiğini söyledi. Başkan Karamercan, "Bilindiği üzere Ramazan, birlik beraberlik ve hoşgörü ayı, bu nedenle ziyaretlerimizde tüm esnaf ve sanatkar kardeşlerimizin işyerlerini giderek Ramazan ayını tebrik ediyor ve hayırlı işler dileğinde bulunuyoruz" dedi.

        Esnaf ziyaretlerine, KONESOB Başkanvekili Ahmet Çal, Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz, Akşehir, Ilgın ve çevre ilçelerden gelen oda başkanları da eşlik etti.

        (BG-AH-Y)

        12.06.2017 13:42:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa