Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim'e Kapalı Semt Pazarı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Selim Belediye Başkanlığı'nca yaptırılan Kapalı Semt Pazarı'nın yapımı tamamlandı.

        Belediye Başkanı Coşkun Altun'un girişimiyle yaptırılan Kapalı Semt Pazarı çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra hizmet açılacak.

        Başkan Coşkun Altun, semt pazarında incelemelerde bulundu. Altun, Selim'in her geçen gün geliştiğini, Selimlilere en güzel hizmetleri vermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

        Başkan Altun, "Göreve projelerimizle birlikte geldi. Geçen 3 yıllık sürede bir çok projemizi hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi de kapalı Semt Pazarı idi. Çünkü Bölge kış bölgesi, esnafımız dışarıda zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyordu. Biz Pazar esnafımız için kapalı semt pazarı düşündük ve yaptık. Şuan çevre düzenlemesi yapılıyor. Kısa sürede semt pazarımızın açılışını yapacağız" dedi.

        Selim Belediye Başkanlığı'nca yaptırılan Kapalı Semt Pazarı'nın önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor. Çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları yapılan Semt Pazarı'nda daha hijyenik ve sağlıklı ortamda Pazar esnafı vatandaşlara hizmet verecek.

        (IÇ-AT-Y)

        11.06.2017 11:22:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa