Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dodurga Belediyesi'nden kardeşlik iftarı

        - AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu;

        - "Birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz taktirde hiçbir uluslararası güç bileğimizi bükemeyecek"

        (Fotoğraflı)

        M. Muttalip Yalçın

        ÇORUM (İHA) - Dodurga Belediyesi, tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

        11 ayın sultanı Ramazan ayında halkla birlikte bir iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, "Gelenek hale gelen iftarımıza ilgi her geçen yıl artıyor. Bu birlik ve beraberliğimiz için önemli. Bu mübarek Ramazan ayında dostluğun, kardeşliğin, barışın ve birlik beraberliğinin daimi olmasını diliyorum" dedi.

        AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM idare Amiri Salim Uslu da, "Birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz taktirde inanın hiçbir uluslararası güç bileğimizi bükemeyecek. Katar'la birlikte Türkiye'ye sıkıntı yaşatmak istiyorlar. Hesapta Türkiye var. 15 Temmuz'da bir deneme yaptılar. Bu ülkeyle büyük sıkıntılar yaşattılar. Ama hesap edemedikleri bir şey vardı. Bu aziz millet kendi iradesine, kendi seçtiklerine sahip çıktı. Bombaların altında kalmak pahasına, tankların altında ezilmek pahasına kendi geleceğini sahip çıktı. Seçtiği Cumhurbaşkanını kimseye yedirmedi. Trump'ın gelip gitmesi, Suudların'da orada bir mezhep kavgasıyla içerisine çekilmek istenmesi de Ortadoğu'yu karıştırmak isteyenlerin öteden beri kurguladıkları bir senaryodur. Bu senaryonun uygulanmaması, başarılı olmaması için Türkiye elinden geleni yapacaktır. Türkiye artık eskisi gibi kimsenin şamar oğlanı değildir. Bundan sonra herkes Türkiye'nin geçmişine, milletine, hukukuna saygı göstermek zorunda. Hal böyle olunca bundan sonra tüm sıkıntılar artarak devam etse bile cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, devletimiz dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. İskirar önemli. İstikrarın olmadığı yerde yatırımdan söz edilemez. Onun için devletimize ve milletin geleceğine, birliğe dirliğe her zamankinden daha fazla sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu. Allah devlete zeval vermesin" şeklinde konuştu.

        AK Parti iktidarında Dodurga'ya 503 milyon liralık yatırım yapıldığını kaydeden milletvekili Uslu, maden ocağı tekrar hizmete açılarak 209 kişiye istihdam sağlandığını hatırlattı. Uslu, önümüzdeki günlerde ocakta istihdam edilecek kişi sayısının 600'e ulaşacağını ifade etti.

        Dodurga'nın 2019 yılında doğalgazla kavuşacağını kaydeden Uslu, ayrıca ayrıca İl Özel İdaresi ve OKA'nin mali desteğiyle ilçeye Tıbbi ve Aromatik Bitkileri Yetiştirme Merkezi kurulacağını sözlerine ekledi.

        Kardeşlik iftarına AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        (MMY-BÖ)

        10.06.2017 17:47:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa