Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar, Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlere iftar yemeği verdi

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Dinar ilçe merkezi ve çevresinde görev yapan Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlerine ve ailelerine iftar yemeği verildi.

        Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen iftar programına

        Afyonkarahisar Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Nizamettin Şenol, Dinar İlçe Başkanı Murat Erol ile sendika üyesi çok sayıda eğitimci ve aileleri katıldı. Gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Acar, öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu hatırlatarak, "Ben sizleri çok seviyorum, sizler ile olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Dolayısıyla bu iftar yemeğimizi bizleri kırmayıp bu davetimize kabul etmenizden dolayı da sizlere minnettarım. Şunu iyi bilmenizi istiyorum, bu sendikamıza bağlı tüm öğretmenlerimizi bu sendikada oldukları için de kutluyorum bu bir yürek işidir. Bizler her zaman doğru olanı yapmaya gayret ettik bundan sonrada inşallah doğru olanı her zaman yapacağız. Öğretmen sözcüğü her zaman söylüyorum ciltlere sığmaz, ben siz değerli öğretmenlerimizin ger zaman yanındayım arkasındayım emrindeyim" dedi

        Türk Eğitim Sen Dinar Şube Başkanı Murat Erol tarafından Belediye Başkanı Saffet Acar'a eğitime yapmış olduğu destek ve yardımlarından dolayı plaketleri takdim edildi. Ardından okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı.

        (GC-

        09.06.2017 17:21:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa