Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayrancı Belediyesi yaşlı ve muhtaç vatandaşların evlerini temizliyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Dağlı

        KARAMAN (İHA) - Karaman'ın Ayrancı İlçe Belediyesi, bayram öncesi yaşlı ve muhtaç vatandaşların evlerini temizliyor.

        Belediye tarafından oluşturulan temizlik ekibi ilçe merkezindeki evlerde bayram temizliğine başladı. Yaşı ilerlemiş, bakıma muhtaç veya ev temizliğini yapacak durumda olmayanların yanı sıra her talebe cevap vermeye çalışan ekip, ilçedeki evleri bayrama hazırlıyor. Üçer kişilik gruplar halinde çalışan ekipleri denetleyen Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ayrancı'yı bayrama hazırladıklarını söyledi. Belediyeciliğin yol, cadde, asfalt, su ve kanalizasyon gibi durumlardan ibaret olmadığını belirten Büyükkarcı, "İlçemizde her türlü çalışmayı vatandaşlarımızın isteği ve ihtiyaca göre yapıyoruz. Yollar, parklar, refüjler, bakım ve tamiratlar veya diğerleri, hepsi o mahallenin, o caddenin sakinleri ile istişare edilerek yapılıyor. Bu çalışmalarımızdan dolayı oldukça takdir de alıyoruz ancak, biz ilçemizde vatandaşımız kapıyı çektiği anda dışarıda kalan bir belediyecilik anlayışı istemiyoruz. İlçenin her karışına olduğu gibi, istiyoruz ki her bireyine, her hanesine de destek olma, yükünü hafifletme anlamında dokunalım, hasbihal edelim, hal hatır soralım. İşte bütün bunlara bayram temizliği bir bahane oluyor. Hemşehrilerimizin deyimiyle 'Ayrancı'da her kapı belediyenin, belediye herkesin' düşüncesiyle çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

        Başkan Büyükkarcı temizlik ekiplerinin çalışmalarının kontrolü için ziyaret ettiği evlerde vatandaşların Ramazan'ını da tebrik etti.

        (MD-AH-Y)

        09.06.2017 15:35:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa