Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lüleburgaz'da "Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması" düzenlenecek

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde "Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması" düzenlenecek.

        "Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması" 11 Haziran saat 10.30'da Sokollu Mehmet Paşa Cami'nde yapılacak. Yarışmaya, Çanakkale, Yalova, Bursa, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kütahya, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik illerinde birinci olan personel katılacak.

        Bölge Seçici kurulunda İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş başkan, İl Müftü Yardımcısı Adnan Bıyık üye, Lüleburgaz Müftüsü Hüseyin Uysal üye, Demirköy Müftüsü Muammer Ölmez üye, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Salih İnci üye, İlahiyat Fakültesi Arş. Görevlisi Muhammed Pilgir üye, İmam Hatip Lisesi Öğretmeni Ahmet Hilmi Taşçı üye, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Korkmaz yedek üye ve İl Müftülüğü Şube Müdürü Seyit Ali Aydil yedek üye olarak belirlendi.

        (KA-MEF-Y)

        09.06.2017 10:33:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa