Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mevsimlik tarım işçilerinin imdadına Kızılay yetişti

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi tarafından kentteki tarım işçilerine gıda yardımında bulunulurken aynı zamanda içme suyu ihtiyaçları da karşılandı.

        Kent merkezinde otogar civarında barınan ve 13 aileden oluşan tarım işçilerinin aşırı yağışlara bağlı olarak çadırlarının yıkılması ve erzaklarının tükenmesi üzerine Kızılay'a başvurdukları belirtildi. Yardım talebi üzerine harekete geçen Kızılay Şube Başkanı İsmail Danıştekin, Genel Hizmet Yöneticis. Mustafa Turunç ve gönüllü üye Yiğit Danıştekin bölgeye gelerek ailelere içerisinde kavurma ve kıyma konservesi, şeker, yemek yağı, bulgur, makarna, çay, tuz, sabun, kuru fasulye, mercimek, reçel ve un bulunan yardım kolileri dağıttı.

        Öte yandan, Bolvadin ilçesine bağlı Hamidiye Köyü civarındaki mevsimlik tarım işçilerinden bir kısmının yedikleri mantardan zehirlendikleri ve içme suyuna ihtiyaç duyulduğunun bildirilmesi üzerine bu bölgeye de giden yetkililer şube aracı ile ailelere içme suyu götürdüler.

        (GC-

        09.06.2017 10:22:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa