Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Sekmen'den Başkan Memiş'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Beşir Kelleci

        BAYBURT (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamında ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memiş Sekmen'i Bayburt'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Memiş'e teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

        KARŞILIKLI HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

        Bayburt Belediyesi'nin hayata geçireceği projeler hakkında fikir alışverişininde bulunulduğu ziyarette Başkan Memiş konuk başkana Bayburt'un tarihi mekanlarının Bayburt taşından yapılmış biblolarını hediye ederken Sekmen ise Başkan Memiş'e günün anısına bakırdan işlemeli ibrik hediye etti.

        ÇALIŞMA ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

        İki başkan ziyaretin ardından hükümet meydanı, orta refüjler ile park ve bahçelerde devam eden çalışmaları yerinde incelediler. İncelemelerine hükümet meydanında yapımı devam eden kapalı otopark ve kent meydanı projesinden başlayan Sekmen ve Memiş buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Bayburt Demirözü yolu ile Kayışkıran mevkiindeki orta refüj ve kavşaklardaki ağaçlandırma yapılan alanları incelediler. Daha sonra Şair Zihni Kent Ormanı ve 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleşen incelemelerin ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Bayburt'tan ayrıldı.

        (BK-AT-Y)

        08.06.2017 16:07:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa