Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar Belediye Başkanından üst geçit istedi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Arslan

        AĞRI (İHA) - Ağrının Taşlıçay ilçesinde E-80 Karayolunun diğer tarafında kalan ilçenin mahallesinde yaşayan çocuklar belediye başkanı İsmail Taşdemir'den üst geçit yapmasını istediler.

        Cumhuriyet Mahallesi Çocukları ilçe belediye Başkanı Taşdemir'i makamında ziyaret ederek üst veya alt geçit talebinde bulundular. Ziyaret esnasında tek tek söz alan çocuklar, E-80 karayolu üzerine trafik kazaların önlenmesi amacıyla alt geçit veya üst geçit yapılması talebinde bulundular. Çocukların taleplerini en kısa zamanda yerine getireceklerini belirten Başkan Taşdemir, konuşmasına şöyle devam etti:"Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın yaşıtları sokaklarda oyun oynarken, bunların yaşadıkları kent için proje üretmeleri bizi çok sevindirdi. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz bu çocuklarımız için belediye olarak bugüne kadar birçok hizmetler yaptık. İnşallah hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz." dedi.

        (HA-AT-Y)

        08.06.2017 12:44:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa