Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra TSO'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ramazan ayı münasebeti Bafra başta olmak üzere Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent'te yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

        Başkan Başar, "Ramazan ayı dostluk ve kardeşlik duyguları ile yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği mübarek bir aydır. Ramazan ayı münasebeti ile bu yılda odamız tarafından iftar programı düzenleyerek, Bafra başta olmak üzere Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent'e yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduk. Odamız yapmış olduğu yardımları muhtaç ailelere ulaştırarak sosyal sorumluluğunun bilincinde hareket etmeye devam etmiştir. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun güçlendiği Ramazan ayının feyzi ve bereketi ile maddi durumu iyi olmayan insanlarımızın sofrasına bir miktar katkıda bulunmaya çalıştık" dedi.

        (ŞU-SLH-Y)

        07.06.2017 18:36:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa