Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Enez'de Av ve Balık Festivali düzenlenecek

        (Fotoğraflı)

        Turgay Balcı

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Enez ilçesinde, 21-22-23 Temmuz 2017 tarihlerinde Av ve Balık Festivali düzenlenecek.

        Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, 21-22-23 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Enez Av ve Balık Festivali için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kamu kurum ve kuruluşların amir ve memurları, STK'lar, vatandaşlar ve esnafın katılımlarıyla gerçekleşen istişare toplantıları sonucu festivalin seyrinin belli olmaya başladığını belirten Bostancı, "Festivalde, sanatçılar Bengü, Esra Sezer, Sevtuğ Kasapoğlu ve Buray sahne alacak. Su sporları, trap atışları, bilimsel paneller, folklor gösterileri, açık arttırma, okçuluk yarışması gibi birçok faaliyetin düzenlenecek" dedi.

        "Renkli bir festival olacak"

        Belediye Başkanı Bostancı, Enez'in tarihinde Av ve Balık Festivali'nin çok önemli bir yere sahip olduğunu, uzun bir aradan sonra tekrar festivalin gerçekleştirilecek olmasından onur duyduğunu ve önceki yıllara göre çok daha renkli bir festival gerçekleşeceğini belirtti. Bostancı, tüm çevre illerdeki ve ilçelerdeki vatandaşları festivalde görmekten memnuniyet duyacağını da dile getirdi.

        İlçe de çevre düzenlemesi yapılıyor

        Festival öncesi, Enez Belediye Başkanlığı tarafından çevre düzenleme faaliyetlerine de hız verildi. İlçeye gelecek olan misafirleri en iyi şekilde karşılamaya hazırlanan Enez Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ve minibüs garajı arasında kalan yolu parke taşı ile kapladı. Yapımı devam etmekte olan kaldırımlarda, Enez Belediye Başkanlığına ait Beton Santrali ve Beton Ürünleri Fabrikası'nda üretilen yeşil ve kırmızı renkli kaldırım taşları kullanılıyor.

        İlçe merkezinde ve sahil kesiminde de yol ve kaldırım çalışmaları da devam ediyor. Kale önündeki ışıklı, flamingo ve balık figürlü havuzun yapımı tamamlandı. İlçe girişinde minibüs garajı ile Orman İşletme Şefliğinin arasına bir adet bakraçla su taşıyan kadın figürü yapıldı.

        Uzun bir aradan sonra 23.sü düzenlenecek Enez Av ve Balık Festivali'nin yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

        (TB-MEF-Y)

        07.06.2017 13:56:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa