Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'ya doktor takviyesi

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Ordu'nun Akkuş, Aybastı, Fatsa, Ulubey, Ordu merkez hastanelerine yeni doktor atamalarının yapılacağını söyledi.

        Ordu Merkez ile birlikte 4 ilçeye daha yeni doktor ataması yapılacağını belirten Milletvekili Taşcı, "Ordu'daki sağlık personeli sayısını arttırmak ve insanımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunabilmek için Sağlık Bakanlığımızın ilgili birimleri ile sık sık görüşüyoruz. İnşallah yakın zamanda ilimizdeki sağlık ordusuna yeni doktorlarımız da katılacak" dedi.

        Ordu'ya yapılacak olan şehir hastanesi ile ilgili süreci de yakından takip ettiklerini ifade eden Taşcı, "Öncelikli hedefimiz memleketimize en modern hastaneleri kazandırmak ve ardından doktor eksiklerini gidermektir. Bu konudaki çalışmalarımızın sonuç veriyor olması bizi sevindiriyor. Çok yakında ilimiz ve ilçelerine yeni doktor atamaları yapılacak. Bu atamalar; Ordu Devlet Hastanesine hematoloji, romatoloji, acil uzmanı ve acil tıp uzmanı, Ordu Eğitim Araştırma Hastanesine yoğun bakım uzmanı, Akkuş Devlet Hastanesine çocuk tabibi, Aybastı Devlet Hastanesine dahiliye tabibi, Fatsa Devlet Hastanesine psikiyatri, EAH çocuk tabibi, Ulubey Devlet Hastanesine aile hekimi şeklinde olacak" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        07.06.2017 12:56:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa