Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı çiçek açtı

        (Fotoğraflı)

        Ceyhun Doğan

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı Belediyesince şehrin muhtelif alanlarına dikilen güllerin açması ile şehre renk geldi. Vatandaşlar, rengârenk açan güllerin huzur verdiğini söyledi.

        Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin diktiği yaklaşık 50 bin adet meyland gülü, yaz aylarının gelmesi ile birlikte çiçek açtı. Çeşitli renklerde açılan güller, Ahmet Talat Onay Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Çankırı Kalesi, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkları başta olmak üzere şehrin birçok alanında şehir peyzajını renklendirdi.

        Orta refüjlere dikilen çiçekler de renkleri ile güllere eşlik etti. Çankırı kırmızı, beyaz, pembe, sarı, mor renklerle adeta süslendi.

        Yaz aylarının gelmesi ile Çankırı'nın çiçek açtığını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, çiçekler kullanılarak yapılan peyzaj düzenlemelerinin halka huzur ve rahatlık verdiğini belirtti. İnsan psikolojisi üzerinde olumlu etkiler bıraktığı için şehir kimliği ve peyzajında renkli çiçeklerin kullanılmasını tercih ettiklerini söyleyen Dinç, önümüzdeki günlerde peyzaj düzenlemelerinin devam edeceğini ifade etti.

        (CD-SLH-Y)

        06.06.2017 11:38:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa