Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çelikhan Devlet Hastanesi kalitesini tescilledi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Devlet Hastanesi kalitede 100 üzerinden 99.96 puan alarak kalitesini tescilledi.

        Çelikhan Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Agah Bahadır Öztürk, 2017 yılında da Çelikhan Devlet Hastanesi ekibinin çalışma azminin tescillendiğini kaydetti.

        Agah Bahadır Öztürk, kısıtlı fiziki şartlara ve personel sayısına rağmen 2013 yılından bu yana sürekli olarak gerek fiziki yapıda düzenlemeler gerekse de sağlık personelinin eğitimleri ile halka daha etkin hizmet veren Çelikhan Devlet Hastanesi, sağlıkta kalitede ve verimlilikte bölgede iyi düzeyde olduğunu söyledi.

        Agah Bahadır Öztürk açıklamasında, "Geçtiğimiz aylarda açıklanan 2016 yılı Adıyaman değerlendirmelerinde kalitede 100 üzerinden 99,96 puan ile birinci sırada yer alarak hastane ekibinin verdiği emeğin sonucu olarak bir kez daha tescillenmiş oldu. Hastanemizin sahip olduğu uluslararası nitelikteki ISO 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi, OHSAS 9001 kalite yönetim sistemi sertifikaları ve hizmetteki kalite anlayışımız böylelikle Sağlık Bakanlığımız tarafında da onaylanmış oldu. 2017 Ocak ayında yeni yapılan 10 yataklı çocuk servisinin faaliyete geçmesi ile çocuk hastalarımız bölgemizde daha konforlu tıbbi hizmet almaya başladı. Bölgesinde dijital hastane sürecine dahil edilen tek hastane olması ve tüm Türkiye'de ki değerlendirmeler neticesinde dijital hastane sürecinde üst sınıf hastane tanımlamasına layık olduğu belirlenen 31 hastane içine alındı. Hastanemiz, dijital çalışma prensibine sahip hastane olma ve halkımıza daha tatmin edici nitelikte hizmet verme yolunda hızla ilerlemektedir. Hizmet kalitesini her geçen yıl arttıran hastanemizde beş yataklı palyatif bakım merkezinin açılması yönünde Genel Sekreterliğimiz ile birlikte planlamamızı yaptık. Projelendirme süreci devam etmekte, ilerleyen bir kaç ay içinde aksilik olmaz ise yaşlı, engelli ve ileri aşamada kronik hastalığı olan hastalarımıza daha iyi hizmet vereceğimiz palyatif bakım merkezini açmayı düşünüyoruz. Bu yıl sonunda yatırım planlamasına alınan hastanemiz, yıl sonuna kadar ihale süreci tamamlanırsa yaklaşık iki-üç yıla kadar yeni binasında aynı istikrar ve kalite anlayışı ile halkın hizmetinde olacağı inancındayız. Öncelikle bu başarı öyküsünde yoğun emeği olan Hastanemizdeki ekip arkadaşlarıma, Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz'e, önceki dönem Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yapan ve şuan Saha Koordinatörümüz olan Dr. Hüseyin Şen'e, yine emeği geçen ve hastanemizde ki gelişimin her safhasında büyük etkileri olan bölgemiz vekillerimize, Çelikhan Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza, Çelikhan halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (AHM)

        05.06.2017 16:08:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa