Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma ile minik yürekler daha mutlu

        - Minik öğrencilere jandarma sevgisi aşılandı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. yılı kapsamında Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Jandarma ile minik yürekler daha mutlu" projesi gerçekleştirildi.

        Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığınca, jandarmanın 178. yılı kapsamın da organize edilen ve İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen proje kapsamın da ilçe merkezi ile birlikte taşımalı eğitimde bulunan farklı okullardan 160 öğrenci "Jandarma ile minik yürekler daha mutlu" adlı proje kapsamında jandarma görevlileri eşliğinde düzenlenen etkinliklere katıldı. Samsun İl Jandarma Komutanlığında ise minik öğrenciler motorize ekiplere ve trafik araçlarına bindirilerek üniforma giydirildi.

        Proje kapsamında etkinliğe katılan öğrenciler için 5 otobüs hazırlandı. Öğrenciler ilk olarak Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş eşliğinde ilçe belediyesini ziyaret ettiler. Belediye ziyaretinin ardından ilçe komutanlığında ilçe jandarma komutanı, jandarma personelleri ile Mehmetçikler, milli eğitim müdürü ve belediye başkan vekili tarafından kapıda karşılanan öğrenciler ellerinde bayraklarla tören alanına geçti.

        Tören alanında ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş yaptığı konuşmada, "İlçe Jandarma ile geçmiş yıllarda da güzel etkinlikler düzenledik. Bu yıl da 'Jandarma ile minik yürekler daha mutlu' adı altında geliştirilen proje ile öğrencilerimizi hem Jandarmamızın hem de halkımızın daha yakın olmasını amaçladık. Bu güzel çalışmaları nedeni ile Jandarma komutanlığımıza ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmanın ardından öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. Minik öğrencilere daha sonra sinema ve çeşitli oyun etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik, jandarma motorize ekiplerce atılan turun ardından son buldu.

        (ŞB-SLH-Y)

        05.06.2017 15:48:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa