Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunak'ta şehit ailelerine iftar

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) -Konya'nın Yunak İlçe Belediyesi iftar çadırında şehit ailelerine bir işadamı tarafından iftar verildi.

        İftar yemeğinde konuşan Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, bugünümüzü şehitlerimize borçlu olduğumuzu belirterek, "Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Şehitlerimiz sayesinde bugün buradayız. Onların sayesinde güven içinde yaşıyoruz. Şehitlerimizin hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Şehit olan yiğitlerimizi yetiştiren ailelere de teşekkür ediyorum. Burada bütün şehitlerimizi anarken, Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

        Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan da, konuşmasında şehitlerimize sonsuz şükran duyduklarını ifade ederek, "Bugün ilçemizdeki şehit aileleriyle birlikte iftarda buluştuk. Onlar bizlere şehitlerimizin emanetidir. Hiçbir zaman şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. İftar çadırımızda şehit ailelerimize iftar yemeği veren hemşehrimiz Faruk Şekeroğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, onları yetiştiren ailelerimize de teşekkür ediyorum. Ramazan ayının hayırlara vesile olmanı dilerim" şeklinde konuştu.

        İftar yemeğinde sonra Yunak Müftüsü Yusuf Bektaş tarafından yapılan duadan sonra Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu ve Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan birlikte bir süre şehit aileleriyle sohbet etti. Yunak Belediyesi, iftar çadırında şehit ailelerine İşadamı Faruk Şekeroğlu tarafından verilen iftar yemeğine Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'ın yanı sıra protokol üyeleriyle Şekeroğlu ailesi ve ilçe halkı katıldı.

        (İB-AH-Y)

        04.06.2017 14:14:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa