Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İkizce İHL, yeni döneme yetişecek

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun İkizce ilçesinde inşaatı süren İmam Hatip Lisesinin(İHL) yeni eğitim ve öğretim sezonuna yetiştirileceği açıklandı.

        Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen İkizce İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 24 derslikli lisenin yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğinin müjdesini verdi. Projenin 6 dönümlük bir alana inşa edilmekte olduğunu ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "İkizce ilçemizin güzel bir yerinde, Meslek Yüksek Okulunun hemen yanında bulunan 6 dönümlük alana inşa etmekte olduğumuz İmam Hatip Lisemizi yeni eğitim öğretim döneminde hizmete sunacağız. 24 derslikli lisemiz laboratuvarı, kütüphanesi ve mescidiyle bir okulda bulunması gereken tüm özelliklere sahip ve standardı yüksek bir eğitim kurumumuz olacak. Yoğun talep üzerine yapımına başladığımız lisemizde gençlerimiz daha iyi eğitim alacak. Eğitime katkı sunan bir Büyükşehir Belediyesi olarak, Altınordu ilçemizde Büyükşehir İmam Hatip Lisesi ve yurtlar olmak üzere birçok kurumumuzu hizmete sunduk. Büyükşehir Belediyemizin insanımızı geliştirmeye yönelik yatırımları bundan sonra da devam edecek" dedi.

        24 derslikli İkizce İmam Hatip Lisesi 1 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar odası, bay ve bayan mescit ve şadırvan, 2 öğretmenler odası, rehberlik odası ve 6 adet yönetici odasından oluşacak.

        (MAK-SLH-Y)

        03.06.2017 14:34:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa