Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz: "Sizler bize şehidimizin emanetisiniz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Termeli şehit Mustafa Özdemir'in ailesiyle iftar yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sizler bize şehidimizin emanetsiniz ve bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Ne isteğiniz olursa yerine getirmeye hazırız, kapımız sizlere her zaman açık" dedi.

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, dün akşam iftarını Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in ailesiyle birlikte yaptı.

        "Asla yalnız değilsiniz"

        İftar öncesi Terme ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada yanına gelen küçük çocuk Yasin ile sohbet etti. Ardından Ağrı'da şehit düşen Mustafa Özdemir'in ailesinin yaşadığı Sakarlı Mahallesi'ne gitti. Şehidin anne ve babasına sarılarak bir kez daha başsağlığı dileyen Başkan Yılmaz, "Sizler bize şehidimizin emanetsiniz ve bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Ne isteğiniz olursa yerine getirmeye hazırız, kapımız sizlere her zaman açık. Asla ve asla yalnız değilsiniz" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        02.06.2017 13:56:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa