Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat Erzincan'da

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak için Erzincan'a geldi. İlk olarak Erzincan'daki PTT Başmüdürlüğü ve Merkez PTT binasını ziyaret eden Canbolat buradaki çalışanların sorunlarını yerinde dinledi. PTT'nin her geçen gün yenilendiğini ve halka hizmet için değişimlerim ve gelişimlerinin sürekli artarak devam edeceğini belirten Canbolat,"Her geçen gün gelişen ve değişen ülke şartlarına göre PTT'de kendini yenileyerek bunlara uyum sağlama azmi ve gayreti içerisinde bulunmaktadır. Türk halkına günümüz şartları ile daha iyi, daha kaliteli hizmet verebilmek adına gayretle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.PTT olarak halkımıza Hizmette sınır yoktur" dedi

        PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat'a Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş'ın ev sahipliği yaptığı ziyaretlerde personel memnuniyeti gözden kaçmadı. PTT Genel Müdür Yardımcısı Canbolat daha sonra Erzincan PTT Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek hizmet binası hakkında bilgiler aldı. Burada yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler alan Canbolat PTT çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

        PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canpolat beraberinde Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, PTT yöneticileri ile Erzincan şehir merkezinde yaptığı ziyaretlerin ardından Üzümlü ilçesine geldi. Genel Müdür Yardımcısına Erzincan ve Üzümlü ziyaretlerinde Muhasebe Müdürü Ayhan Ateş, Posta İletme Müdür Düzgün Şahin, Personel Müdür Vekili Orhan Uzun , Yapı İşleri Müdür Vekili Nihat İlhan ile Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir eşlik etti. Burada ilk olarak Üzümlü PTT Merkez Müdürlüğü'ne uğrayarak incelemelerde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canpolat, Müdürlüğü gezip çalışanlarla sohbet etti.

        Canpolat ardından Müdür Şerif Karakoç'tan brifing alıp özellikle ilçeye yapılması planlanan yeni PTT Hizmet binası hakkında bilgileri aldı. Ardından Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'yı makamında ziyaret eden Canpolat, ilçeye yapılacak olan yeni PTT binasının arsa ve diğer imar konuları hakkında Başkan Sazlı ile bilgi alışverişinde bulundu. Burada bir açıklama yapan PTT Genel Müdür Yardımcısı Canpolat, ilçeye yeni bir PTT binası yapmayı planladıklarını belirterek "Üzümlü merkez nüfusu ile Erzincan ilinin en büyük nüfusuna sahip bir ilçe. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Üzümlü'ye yerleştirilen Ahıskalı soydaşlarımızın da gelmesi ile birlikte nüfus daha da artmış olup PTT Merkez Müdürlüğü'müzde işlem yoğunluğu da buna bağlı olarak artmış durumda. Burada arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda da mevcut hizmet binamızın yeterli olmadığını gördük. Bizde daha önce çalışmalarına başladığımız yeni hizmet binası için ilçenin nüfus yoğunluğunun daha çok olduğu ve ayrıca Ahıskalı soydaşlarımızın da yerleşim alanı yakın bir alana yeni bir hizmet binası yapmaya karar verdik. Üzümlü Belediyesinden yapmış olduğumuz arsa talebi işleme alınmış olup şu anda süreç devam etmektedir. Başkanımızla yaptığımız görüşmede arsanın son durumunu değerlendirdik. İnşallah en kısa zamanda çalışmalar tamamlanıp Üzümlü'de yeni hizmet binasının yapımına başlanılacaktır." dedi.Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sağolsun Sayın Genel Müdür Yardımcımız bugün ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretle birlikte bizi de ziyaret etti. Üzümlü için yapılması planlanan yeni hizmet binası için bilgi alışverişinde bulunup arsa konusunda detayları görüştük. Üzümlü için daha modern ve büyük bir hizmet binası inşallah yapılacak. Kendilerine Üzümlü adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.Ziyaretin ardından Başkan Sazlı tarafından Canpolat'a üzerinde ilçenin fotoğrafının bulunduğu çini tabak hediye edildi.

        PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canbolat Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'ya ve PTT Erzincan Başmüdürü Metin Ağdaş'a ilgilerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

        (FG-AA-Y)

        01.06.2017 09:39:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
         Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa