Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Alp, Beylikova'yı Antalya'ya taşıyacak

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Pazar günü Antalya'da oynanacak olan Süper Lig'e yükselme maçında Beylikova sakinlerini Antalya'ya taşıyacak.

        Pazar günü yapılacak olan karşılaşmanın Eskişehirspor tarihinde önemli bir kilometre taşı ve Süper Lige çıkma maçı olduğunu belirten Başkan Özkan Alp, "Eskişehirspor, sadece Eskişehir'in değil, Türkiye'nin de en önemli markalarından biridir. Türkiye'de futbol taraftarı denilince ilk akla gelen Es Es'tir. Eskişehirspor, Eskişehir'in reklam yüzüdür. Pazar günü oynanacak olan Play-Off finalinde Eskişehirspor'a ayrılacak 14 bin kişinin içinde Beylikova'dan gitmek isteyenlerin tamamını temin edeceğimiz otobüslerle Antalya'ya intikal ettireceğiz. Maçtan sonra da inşallah büyük bir coşku içinde Eskişehir'e döneceğiz. Sloganımız maçtan önce 'Eskişehirspor'umuz Finalde, Beylikova tribünde', maçtan sonra ise, Eskişehirspor'umuz yeniden layık olduğu yerde, Süper Lig'de olacak. Beylikovalı tüm hemşerilerimizi Antalya'ya götürüp getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Maça gitmek isteyen hemşerilerimizin belediyemize başvurmaları yeterli. Eskişehirspor'un Süper Lig yolundaki son 90 dakikasında biz Beylikovalılar olarak tribünlerde olacağız. Anadolu yıldızı Eskişehirspor'a finalde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Ayruca Başkan Alp, sadece Beylikova'dan değil, tüm köylerinden hatta Mihalıççık ve Yunusemre'den de gelmek isteyenlerin vatandaşların tamamını Antalya'ya götüreceklerini sözlerine ekledi.

        (MK-MET-Y)

        31.05.2017 17:41:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa