Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İHL'li öğrencilerden yaylada bisiklet turu

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Kabataş ilçesinde Senai Yediyıldız İmam Hatip Anadolu Lisesi(İHL) öğretmen ve öğrencileri, yaylalara bisiklet sporunu özendirmek amacıyla Aybastı Perşembe Yaylası'nda bisiklet turu düzenledi.

        Okul sezonunun sona ermesine yakın okul piknik ve gezileri devam ediyor. Ordu'nun Kabataş ilçesinde de Senai Yediyıldız İmam Hatip Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, yaylaları tanıtmak ve bisiklet sporunu özendirmek amacıyla Aybastı Perşembe Yaylası'nda bisiklet turu yaptı. Yaylanın Kümbet bölgesinden yola çıkan, ırmak, şelale, gölet gibi alanlarda 8 km'lik bir parkurda pedal sallayan öğretmen ve öğrenciler Karadeniz'in doğal güzelliğini yakından gördüklerini belirttiler.

        Etkinliği organize eden Senai Yediyıldız İmam Hatip Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Samet Ece, bu etkinlik ile bisiklet sporunu ilçeye tanıtmak ve yayla parkuru üzerinde turlar düzenlemeyi özendirmeyi amaçladıklarını belirtti. İlk etapta öğrenciler ve öğretmenlerle bunu başlattıklarını belirten Ege, "Öğrencilerimizde çok mutlu oldular. Güzel bir yayla parkuru yaptık. Günümüzün şehirleşme anlayışı içerisinde doğa ve yaylaların önemini bir kez daha görmüş olduk" dedi.

        (MAK-SLH-Y)

        31.05.2017 12:21:03 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa