Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onikişubat Belediyesi'nden kardeş belediyeye özel iftar

        - Onikişubat Belediyesi tarafından Mardin'in Ömerli ilçesinde Ramazan ayı boyunca her gün 700 vatandaşa iftar programı düzenleniyor

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - AK Parti Genel Merkezi'nin hayata geçirdiği "Kardeş Belediyeler Projesi" kapsamında, Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Mardin'in Ömerli ilçesinde Ramazan ayı boyunca her gün 700 vatandaşa iftar programı düzenleniyor.

        Ömerli Belediyesi önünde her gün kurulan iftar sofraları ile 700 vatandaş birlikte iftarını açan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Biliyorsunuz bir Alman usulü vardır. Herkes kendi cebinden harcayacak demektir bu.. Ama bizim inancımızda paylaşmak vardır. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyoruz. Böyle bir kültürün sahibi olan bu millet de sofrasını ekmeğini her zaman paylaşmıştır, paylaşmaya da devam edecektir" diye konuştu.

        Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Mahçiçek, "Geçmişte bu ülkenin çocuklarını sağcı veya solcu diye böldüler. Binlerce üniversiteli gencimiz öldürüldü. Binlercesi de cezaevlerinde çürüdü. Bu ülkenin büyümesini kalkınmasını istemeyen güçler hep bizlerin arasına zaman zaman bu kabil sıkıntılar çıkarmışlardır. Artık bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu ülkenin insanları kederde, sevinçte ve kıvançta bir olacaktır, bütün olacaktır. Bizim aramızda bir sıkıntı olmazsa bu ülkenin ekmeği hepimize yetecektir. Bir de şunu söyleyeyim. Çocuklarımızı okutalım. Kız erkek ayrımı yapmayalım. Göreceğiz ki bu çocuklar, bizden sonraki gelen nesiller bu ülkeyi daha da güzel yönetecektir. Hepinize soframızı paylaştığınız için, bizimle birlikte olduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (OZR-Y)

        31.05.2017 10:54:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa