Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyük Toramanlılar Ramazan Sevgi Paketi, İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Sosyal medya üzerinden başlatılan 'Büyük Toramanlılar Ramazan Sevgi Paketi' kampanyasında toplanan 4 ton gıda malzemesi, Kayseri merkez, Felahiye ilçesi ve 6 mahallede ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

        4 Mayıs 2017 günü sosyal medya üzerinden Ali Güler, Gökhan Yüksel ve Orhan Kaya 'Büyük Toramanlılar Ramazan Sevgi Paketi' adı altında yardım kampanyası başlattı. 25 gündür devam eden yardım kampanyasına çoğunluğu gurbetçi olmak üzere bir çok vatandaş destek verdi. 25 günde toplanan 26 bin 650 TL para ile, içinde çay, hurma, bulgur, şeker ve yağ gibi gıda maddelerinin bulunduğu 4 ton yardım malzemesi alındı.

        Yardım malzemeleri Kayseri merkez olmak üzere, Felahiye ilçesi, Büyük Toraman, İsabey, Karaşeyh, Kayapınar, Darılı, Kepiç mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

        (AÖ-Y)

        31.05.2017 10:26:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa