Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon mahkumlar oldu

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Vurucu

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iki turnuvada Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Mayıs ayı içinde düzenlenen kurumlararası voleybol ve futbol turnuvalarını şampiyon olarak tamamladı.

        25 Mayıs 2017 Perşembe günü Atatürk kapalı spor salonunda oynanan voleybol final maçında Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 3-1 mağlup eden Kırklareli Kapalı Cezaevi, ertesi gün bu başarısını yeşil sahalara da taşıdı. 26 Mayıs 2017 cuma günü Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun futbol finalindeki rakibi Kırklareli Belediye Veteranlar takımı oldu. Turnuvanın en genç ve en yaşlı takımlarını karşı karşıya getiren müsabaka tam bir gol düellosu şeklinde geçti.

        Şampiyon cezaevi

        Rakibini 4-2'lik skorla geçerek kupaya uzanan kapalı cezaevinde büyük mutluluk yaşanırken taraftarlar da bu coşkuya ortak oldu. Daha sonra dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Turnuvada 4. olan TMO takımının kupa ve madalyalarını Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ verirken, yarışı 3. sırada tamamlayan Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oyuncuları kupalarını Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Metin Sönmez'in elinden aldı.

        "Bu şartlarda bu başarı alkışı hak ediyor"

        Kupayı vermeden önce kısa bir konuşma yapan Yavuz, "Kırklareli Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü bu güzel organizasyona imza attıkları için öncelikle tebrik ediyorum. Güzel, centilmence geçen maçların ardından E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumumuz şampiyonluğu kazandı. Bu tabi bizi ayrıca mutlu etmiştir. Herkesin bildiği gibi ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor ve bu süreçte ceza infaz kurumlarında müthiş bir yoğunluk yaşanıyor. Özellikle böyle bir dönemde sportif alanda başarı gösteren ceza infaz kurumu çalışanlarımız gerçekten alkışı hak ediyor. Arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

        Başsavcı Yavuz, bu konuşmasından sonra şampiyonluk kupasını Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Metin Sönmez'e verirken, takım oyuncuları da birincilik madalyalarına kavuşmanın gururunu yaşadılar. Final etkinlikleri takımların birlikte fotoğraf çektirmeleriyle son buldu ve oyuncular önümüzdeki yıl yapılacak olan turnuvada buluşma temennisiyle stadyumdan ayrıldı.

        (ÖZ-Y)

        30.05.2017 18:21:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa