Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'de Kız Öğrenci Yurdundan Yıl Sonu Sergisi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Fehmi Demir

        ARTVİN (İHA) - KYK Artvin İl Müdürlüğü'ne bağlı, Şah Sultan Kız Öğrenci yurdu öğrencileri tarafından 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde hazırlan serginin açılışı gerçekleşti.

        Artvin'de özel bir alışveriş merkezinde gerçekleşen serginin açılışına, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, KYK İl Müdürü Tamer Yıldırım, Şah Sultan Yurt Müdürü Aysun Anlaş, bazı kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

        Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Merkezi destekli KYK il Müdürlüğü bünyesinde bulunan Şah Sultan Kız Öğrenci Yurdunda yıl boyunca açılan kurslara iştirak eden öğrenciler kurslarda hazırlamış oldukları ürünlerini sergilediler. Serginin açılışında konuşan Şah Öğrenci Yurdu Müdürü Aysun Anlaş, "Bizler KYK yurtlarında, öğrencilerimize sadece barınma ve beslenme hizmeti vermiyor, istek olması halinde öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak fotoğrafçılık, minyatür, yüzme, satranç diksiyon ve enstrüman gibi sanat, spor ve kültürel kursların yanında akademik başarılarını arttırmaya yönelik, matematik tarih ve diğer branşlarda da kurslar verile bilmektedir. Böylece öğrenciler hem hobi edinerek güzel vakit geçiriyor hem de beceriler kazandırıyoruz" dedi.

        Daha sonra serginin açılışını Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, KYK il Müdürü Tamer Yıldırım, Şah Sultan Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Aysun Anlaş gerçekleştirdiler. Sonrasında ise öğrenciler, yıl boyunca yurtta açılan fotoğraf, minyatür, seramik, takı ve diğer kurslarda yaptıkları çalışmalarını ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

        (HFD-ÖS-Y)

        30.05.2017 17:16:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa