Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Vekili Erat, şehit ve gazi yakınları ile iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Kenan Çakır

        AĞRI (İHA) - Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat Şehit ve Gazi Yakınları ile İftarda bir araya geldi. Erat iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak misafirlerle yakından ilgilendi. İftar sonrasında şehit aileleri ve gazi yakınlarıyla sohbet eden Erat ailelerin istek ve taleplerini not aldı.

        Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi yakınlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Erat, "Dostlukların, üzüntülerin, sevinçlerin, bazen acıların paylaşıldığı, hoş sohbetlerin gerçekleştirildiği, en güzel temennilerle akrabalıkların, kardeşliklerin, toplumsal kaynaşmanın pekişmesine yol açan bu tür organizasyonların devam edeceğini bilmenizi isterim. Bizleri kırmayıp geldiğiniz için Tutak Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi olarak çok teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

        İftar programına Tutak Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Erkan İsa Erat , İlçe Jandarma Komutanı Tayfun Çelikler, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kamil Koç, İlçe Emniyet Amir V. Yaşar Özdemir, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Fuat Özalp, İlçe Müftü V. Murat Durdu, İlçe SYDV Müdürü Ferman Tokta, şehit ve gazi aileleri katıldı.

        (KÇ-AT-Y)

        30.05.2017 10:39:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa