Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya dostluk, barış ve sevgi kuşağı, Hacıbektaş'ta sanatseverlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Hacıbektaş ilçesinde dünya dostluk, sevgi ve barış kuşağı yaklaşık 330 sanatçının katılımı ile "Hoşgörünün Merkezi Hacıbektaş'tan sevgi dostluk ve barışa çağrımızdır temalı sergi açıldı.

        Yunanistan, Türkiye, Romanya, Almanya, Kanada, Suudi Arabistan, Ukrayna, İspanya, Beyaz Rusya ve Kıbrıs'tan 330 sanatçının katılımı ile oluşturulan 'Dünya Dostluk, Sevgi ve Barış Kuşağı', yeni sanatçıların da katılımı ile Hacıbektaş'ta düzenlenen "Hoşgörünün Merkezi Hacıbektaş'tan Sevgi, Dostluk ve Barışa Çağrımızdır" temalı sergide sanatseverlerle buluştu. Sanatçıların taşıdığı 'Dünya Dostluk, Sevgi ve Barış Kuşağı', ilçe merkezinde yapılan kısa bir yürüyüş ile Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezine taşındı. Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Salmanpakoğlu, projenin sahibi Maria Loumpourdi, projenin Türkiye temsilcisi Hasan Kadakçı ve serginin Hacıbektaş'ta düzenlenmesini sağlayan Hülya Yücel, burada bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise yapılan semah gösterisi sonrasında serginin açılışı gerçekleştirildi.

        (COŞ-AÖ-Y)

        29.05.2017 13:22:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa