Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yaşar Karadeniz, Çatalzeytin'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Emin Türkay Öztürk

        KASTAMONU (İHA) - Vali Yaşar Karadeniz, Çatalzeytin ilçesini ziyaret ederek, Halk Toplantısı düzenlendi.

        Vali Yaşar Karadeniz, Çatalzeytin ilçesini ziyaret ederek sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle halk toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Vali Yaşar Karadeniz, "Çatalzeytin'i ilgilendiren, kamu hizmeti ile ilgili konuları konuşursak toplantımız daha verimli olur" dedi. Toplantıya katılan kurumlar, yürüttükleri çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgiler verdi. Paşalı Köyünde ikamet eden Recep Özdemir, Çatalzeytin'in deniz ve yayla turizmine elverişli olduğunu söyledi. Çatalzeytinspor Derneği Başkan Yardımcısı Ergun Usta ise, spor salonunun çatısının aktığını belirterek, ilçeye atanan spor müdürünün 2,5 yıldır Sinop'ta geçici görevde çalıştığını, İlçe Özel İdare Müdürlüğüne de atama yapılmadığını, bu yüzden de çatının tamir edilemediğini söyledi.

        Turizm Kooperatifi Başkanı Emin Türkay Öztürk de, "Halk kütüphanemiz 20 yıldır kapalı. Sahil yolunun hangi güzergahlardan geçeceği konusunda Karayolları bilgi vermiyor. Şehrimizin ortasından geçecek, sahilimizi yok edecek, sahil yolunu istemiyoruz" dedi. Konaklı Köyü Azası Muharrem Keleş ise, okullara kamera sistemi kurulmasını talep etti. Vatandaşların ve muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Vali Yaşar Karadeniz, şunları söyledi: "İlk ve son cümle yayla turizmi ile ilgili oldu. Yaylaların ulaşılır hale getirilmesi gerekir. Çevre konusunda halk bilinçlendi. Sahil yolu sahilden geçmesin diyorsunuz. Çatalzeytin'in her konusunu dile getirmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Burada diğer ilçelere göre farklı konular gündeme getirildi. Komple kayan Kuzsökü köyünün başka bir yere taşınması gerekir. Bu konu tereddüt gösterilecek konu değil. Köylü kararını versin süreç başlasın. Ginolu Balıkçı Barınağına ek 20 bin TL gönderilecek, Paşalı Grup Yolunda trafik denetimleri artacak."

        (Vİ-RFK-Y)

        28.05.2017 16:42:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa