Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş'ta 150'nci kez 'Ustalara Saygı' gecesi

        - 'Ustalara Saygı'nın 150'nci konuğu Zeynep Oral oldu

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Tiyatro eleştirmeni, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Zeynep Oral, Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği 'Ustalara Saygı' gecesinde anıldı. Ustalara Saygı Gecesi bu programla 150'nci konuğunu ağırlamış oldu.

        Beşiktaş Belediyesi tarafından usta isimlerin anıldığı 'Ustalara Saygı' programının konuğu tiyatro eleştirmeni ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Zeynep Oral oldu. Sanat ve iş dünyasından birçok arkadaşının da katıldığı gecede ünlü piyanist Fazıl Say ve Zuhal Olcay sahne aldı. Ustalara Saygı programı, bu konuğu ile 150'nci kez gerçekleştirilmiş oldu. Programa Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı.

        Ustalara Saygı sezon finali yaptı

        Ustalara Saygı'nın sezon finalini Zeynep Oral ile birlikte yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Bu program bizim için büyük bir şeref. Çünkü bu program burada son kez yapılıyor, burayı bu yaz yeniliyoruz. Sezon finalini Zeynep Oral ile birlikte yapmaktan, onunla aynı sahneyi paylaşıyor olmaktan emin olun fevkalade mutluyum, heyecanlıyım. Tabi Faruk Şüyün'a da Türkiye'nin değerlerini sizlerle buluşturmak için verdiği emek nedeniyle çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        (HB-HB-Y)

        27.05.2017 09:46:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa