Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit'te temizlik çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

        İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, köylerde yol yıkama, şehir merkezinde de metruk alan ve genel temizlik çalışması yaptılar. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, köylerde çöp alımlarının yanı sıra belirli aralıklarla yollar tazyikli suyla yıkanıyor. Temizlik İşleri ekipler, şehrin çeşitli yerlerindeki boş alanlara atılan çöpleri de topluyorlar.

        Vatandaşları çevreye karşı duyarlı olmaya çağıran ilgililer, "Mahallelerde yeterince çöp konteynırı olmasına rağmen bazı yerlerde çöpler sağa sola atılarak kirliliğe neden olunmaktadır" dediler.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mobil ekiplerin mahallelerdeki genel temizlik çalışması da devam ediyor. En az 10 kişiden oluşan ekipler, mahallelere giderek, cadde ve sokaklara kadar her tarafı temizliyorlar. Mobil ekiplerin Erenler'deki genel temizlik çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

        (İG-GY-Y)

        26.05.2017 20:37:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa