Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışmalar Küçükbük ve Yalıkavak'ta devam etti

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelindeki mevsimsel şartlar nedeniyle zarar görmüş olan yolları sıcak asfaltla kaplayarak yaz sezonu öncesi yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

        Özellikle kış ve bahar aylarında yaşanan kuvvetli yağış ve fırtınadan kaynaklı olarak bozulan yollar belediye ekiplerince bakıma alındı. Belirli plan dahilinde sürdürülen çalışmalarda, en son Küçükbük ve Yalıkavak mahallelerindeki yolların bakım ve onarımları yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Küçükbük Mahallesi Farilya Caddesi'nde 1.500 metrelik yolu 1.100 ton, Yalıkavak Ömer Efendi Caddesi'nde 900 metrelik yolu 2.200 ton sıcak asfaltla kaplarken Yalıkavak'taki Tilkicik, Balyek Şendoğan ve Frenkazmağı caddelerinde toplam 5.500 metrelik yolu da 1000 ton sıcak asfaltla kaplayarak çalışmalarını tamamladı, sürücülerin kullanımına hazır duruma getirdi.

        Çalışmalar süresince vatandaşların mağduriyetlerini önlemek için yollar tek şerit halinde, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince kontrollü olarak trafiğe açık bırakıldı.

        Bodrum Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların yarımada genelinde hızla sürdüğü bildirildi.

        (EA-MB-Y)

        26.05.2017 20:03:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa