Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Kadınlar Kulübünden yaza merhaba pikniği

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü'nün "Yaza Merhaba" pikniği, Kartepeli bayanların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

        Seka Kamp alanında düzenlenen pikniğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Niyazi Aydın ve yöneticileri ile yaklaşık 2 bine yakın Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyesi katıldı. Kartepe Belediyesi'nin yıl boyunca düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetlere yoğun ilgi gösteren Kadınlar Kulübü, yaza merhaba pikniğinde birlikte eğlendiler. Etkinliğe katılan Başkan Üzülmez, piknik alanında Kartepeli hanımlarla tek tek sohbet ederek katılımları için kulüp üyelerine teşekkür etti.

        Etkinlikte Kadınlar Kulübü üyeleri adına konuşan Filiz Güneri, "Son üç yılda Kartepemizde yaşadığımız insan odaklı büyük değişimleri görüyoruz. Özellikle anne, eş ve evlat olan biz kadınlar için sunulan hizmetlerle bu değişimin temelinde olmaktan ise gurur duyuyoruz. Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi "Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir" bizlere değer verdiğiniz için minnettarız Sayın Başkanım, Allah sizden razı olsun" diyerek Başkan Üzülmez'e tüm kadınlar adına teşekkürlerini etti.

        Daha sonra söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "Ben de her birinizle gurur duyuyorum. Türkiye'ye örnek teşkil eden bir ahenk, dayanışma, birlik ve beraberliğin ortaya çıkmasında her birinizin ayrı ayrı payı ve emekleri var. Bizim bir adımımızı sevginizle, bağlılığınızla büyüterek kocaman bir aileye dönüştürdünüz. Rabbim, birliğimizi daim kılsın" dedi.

        Konuşmasının ardından Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri adına Filiz Güneri'ye çiçek takdim ederken, tüm kadınlara da günün anısına Kadınlar Kulübü'nün simgesi olan kar tanesi broşu hediye edildi. Eğlencenin gün boyu devam ettiği etkinlikte Kartepe Belediyesi tarafından hanımlara ikramlar yapıldı.

        (GY-Y)

        26.05.2017 18:04:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa