Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezuniyet hediyesi dijital yıllık

        (Fotoğraflı)

        Gürcan Yılmaz

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi, ilçede mezun olan öğrencilere mezuniyet hediyesi olarak dijital yıllık hediye etti.

        Körfez'de bulunan ve bu sene mezun olacak tüm lise öğrencilerine Körfez Belediyesi tarafından 'dijital yıllık' hediye ediliyor. Bu kapsamda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Körfez Fen Lisesi'nde gerçekleştirilen ilk dağıtım törenine katıldı. Başkan Baran ilk olarak Okul Müdürü Cemil Bozalan ve öğretmenlerle bir araya geldi, ilçede eğitime yapılan yatırımlar hakkında bilgile aktardı. Başkan Baran ve beraberindeki heyet daha sonra bu sene mezun olacak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere mezuniyet hediyesi olan dijital yıllık hep birlikte sinevizyon gösterisi eşliğinde izlenirken, daha sonra öğrencilere tek tek teslim edildi. Yıllık içinde Başkan Baran'ın mesajı, öğretmenlerin öğrenciler hakkında düşünceleri ve her öğrencinin eğitim hayatını anlatan görüşleri yer alıyor.

        Öğrencilere dijital albümlerini teslim ederken üniversite hayatlarında başarılar dileyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "İdeallerinizden, harcadığınız gayretten ve başarı azminizden asla vazgeçmeyin. Hedeflerinize motive olun. Zafer, zafere inananlarındır. İnanın, başaracaksınız. Bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar dilerim. Mezuniyetiniz hayırlı olsun" dedi.

        Başkan Baran, daha sonra okul içerisindeki sergiyi gezdi.

        (İG-GY-Y)

        26.05.2017 16:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa