Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu, dereceye giren sporcuları ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Birimlerarası Spor Şenliği'nde dereceye giren takımlar, ödüllerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun elinden aldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 11. Düzenlenen Birimlerararası Spor Şenliği'nde dereceye giren takımlar, düzenlenen ödül töreni ile kupa ve madalyalarını aldı. Ödül gecesine katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Tüm çalışma arkadaşlarımın sağlıklı olmasını istiyorum. Spor yapan arkadaşlarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da teşvik edeceğiz" dedi.

        Antikkapı Restauran'ta gerçekleştirilen ödül gecesine Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi Koordinatörü Nagehan Malkoç, ASKF Murat Aydın, İtfaiye Daire Başkanlığı Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Eski FİFA Hakemi ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu ile Birimlerarası Spor Şenliği'nde yer alan takımlar katıldı.

        Kurumların gücünün önemine değinerek, yöneticilerin, çalışanların birbirlerini tanımaları ve işte bir aile ortamının yaratılmasının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, "Bu her şeyden önce o kurumdaki birlikteliği kuvvetlendirir. Bunun altında da sevgi yatar. Sevgi de pek çok şeyi halleder. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu tavrımızla pek çok ile örnek olmuşuzdur. Şehir hayatı hepimizi zehirliyor. Bugün obezite dünyanın en büyük dertlerinden biri oldu. Spor yapmadığımız için genç yaşta, tansiyon ilacı kullanmaya başlıyoruz. Bu nedenle hem spor yapmalı hem sağlıklı beslenmeliyiz. İşlenmiş gıdalardan uzak durmalıyız. Bir ricam da sigara içenlerden. Lütfen sigarayı bırakın. İnsan kendine ihanet eder mi? Ciğerleri mahvediyor. En kısa sürede bundan kurtulun" dedi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her branşını teşvik ettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Herkesin spor yapmasını istiyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımın sağlıklı olmasını istiyorum. Spor yapan arkadaşlarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da teşvik edeceğiz. Her türlü imkanımız var. Yeter ki isteyin. Belediyemizin önemli spor çalışmaları arasında yer alan 'Haydi Anneler Evden Okula Spor Projesi' çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Buraya gelip spor yapan hanımlar çok mutlu, yüzleri gülüyor. Birçoğu ilaç kullanmayı bıraktı, sağlıklarına kavuştular. Sizler de hanımlarınızı, komşularınızı bu projeye yönlendirin. Hep beraber sağlıklı bir toplum olalım" diye konuştu.

        Başkan Karaosmanoğlu'nun konuşmasının ardından 11. Birimlerarası Spor Şenliği'nde dereceye giren takımlar için düzenlenen kupa ve madalya törenine geçildi. 11. Birimlerarası Futbol Şenliğinde; futbolda Park Bahçeler, basketbolda Basın-Yayın, Masa Tenisinde Zabıta ve Voleybolda ise İSU şampiyon oldu. Satrançta ise Kubilay Yağcıoğlu bireysel mücadelede birinci olmaya hak kazandı. Şampiyon ve dereceye giren takımlar kupa, madalya ve ödüllerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve protokol üyelerinin elinden aldı. Başkan Karaosmanoğlu gecede, Spor Şenliği'ne katılan tüm mesai arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.

        (UK-GY-Y)

        26.05.2017 15:30:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa