Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daday Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden yılsonu gösterisi

        (Fotoğraflı)

        Serkan Yılmaz

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Daday ilçesinde Atatürk Ortaokulu'nda eğitim ve öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle yılsonu eğlencesi düzenlendi.

        Kastamonu'nun Daday ilçesinde okul idaresi tarafından her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen yılsonu eğlencesi saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Selahattin Yanık yaptı. Yanık, konuşmasında tüm katılımcılara ve programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Biten eğitim yılının sonunda elde edilen başarıyı kutlamak ve 8. sınıf öğrencilerini uğurlamak üzere bu programı düzenlediklerini bildiren Yanık, okulda her öğrenciyi bando, folklor, tiyatro ve diğer proje çalışmaları etkinliklerine katarak onlara sorumluluk duygusu haklarını arayıp alabilmeleri her şartta ve ortamda başarılı olabilme davranışı kazandırdıklarını bildirdi.

        Yanık, şöyle konuştu: "Eğitimde başarılı olabilmek için uygun ortamlar gerekiyor. Ama okulumuzda kütüphanemiz yok, öğretmen odamız yok, laboratuar yok. Deneme sınavları yaptık, çoğu zamanda bu sınavları kendimiz yazarak öğrenciye verdik. Daha iyi ve verimli eğitim nasıl yaparız aramızda tartıştık. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl bu yılında tecrübesini alarak daha başarılı çalışmalar yaparız"

        Skeçlerin oynandığı, playback gösterilerinin olduğu, şarkıların ve şiirlerin söylendiği yıl sonu programında en çok ilgiyi ve alkışı, Daday şivesi ile hazırlanan ve programa gelenleri gülmekten geçiren skeçler sahnelendi. Gecenin sonunda ise öğrenciler, öğretmen ve aileleri ile birlikte okul bahçesinde havai fişek, maytap, meşale ve müzik eşliğinde eğlenerek, yoğun ve stresli geçen ders yılının yorgunluğunu attılar.

        (Vİ-AY)

        26.05.2017 12:27:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa