Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kent Orkestrası, Bartın Üniversitesi'nde konser verdi

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın Üniversitesi Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Şenliklerinin son gününde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası gençlere konser verdi.

        Bartın Üniversitesi Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Şenliklerinin son gününde öğrenciler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının söylediği şarkılarla eğlendi. Orkestranın solistleri Emre ve Ezgi Kaya kardeşler seslendirdikleri parçalarla öğrencilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Türk bestecilerinin çok sesli yapıtlarını öğrencilerle tek bir ağızdan seslendiren orkestra, geceyi "Bir başkadır benim memleketim" parçasıyla tamamladı. Sahne ışıklarının yanında, izleyicilerin telefonlarından yansıyan ışıkların da renklendirdiği konserde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası 2 saat boyunca sahnede kaldı.

        Gündüz de dolu dolu geçti

        Bahar şenliklerinin gündüz etkinlikler yoğun katılımla gerçekleşti. Düzenlenen bilimsel toplantılara öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Bartın Üniversitesi öğrencilerinin oluşturdukları futbol takımlarının karşılaştığı turnuvalarda ise final müsabakaları oynanarak, şampiyon takımlara kupaları verildi. Halk Oyunları ekibinin konser öncesi gerçekleştirdiği gösteri büyük beğeni toplarken, izleyiciler gösteri sonrası halk oyunları ekibini uzun süre alkışladı.

        (AY-AY)

        26.05.2017 12:05:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa