Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrılılar Ramazan ayında konserlere doyacak

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kuracağı iftar sofrasında hem yemek ikramında bulunacak hem de ilahi sanatçıları konserleri vererek, Ramazan ayı söyleşileri gibi birçok program düzenleyecek.

        Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın'ın talimatıyla Ramazan ayı boyunca sürecek olan etkinlikler için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye tarafından Ramazan ayı boyunca birbirinden ünlü isimler Ağrı'ya getiriliyor. 27 Mayıs ile 24 Haziran tarihleri arasında Ağrı Belediyesi Ramazan Etkinlik Alanı Leylekpınar Mahallesinde Ordu Evi Yanında her gün çeşitli programları gerçekleştirilecek. Öte yandan etkinliklerle Ağrı halkının güzel bir Ramazan ayı geçirmesi hedefleniyor. Ağrı belediyesi, Ramazan ayı boyunca kuracağı iftar sofrasında yemek ikramının yanı sıra otağ çadırında ücretsiz çay ikramı, hafta çocuklara pamuk şekeri, elma şekeri, külah dondurma ikramında bulunacak.

        'Ramazan Şenlikleri' adı altında gerçekleştirilecek olan programda, 29 Mayıs'ta Sedat Uçan, 5 Haziran'da Hasan Dursun, 15 Haziran'da ise Abdurrahman Önül iftardan sonra konser verecek. Diğer günlerde yerel sanatçılar başta olmak üzere Hacivat-Karagöz ve birçok farklı programlar sunulacak.

        (AG-AA-Y)

        25.05.2017 14:36:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa