Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor'da Bora Şensoy imzayı attı

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, geçen yıl takımı çalıştıran Baş Antrenör Bora Şensoy ile yeniden anlaşma sağlayarak, sözleşme yeniledi.

        Başkanlık makamında gerçekleşen görüşme sonrası Baş Antrenör Bora Şensoy ile yola devam kararı aldıklarını açıklayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli'ye voleybolu sevdiren Salihli Belediyespor'un Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mevcut kadrosuyla en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Yeni sezonda da takımı çalıştıracak Baş Antrenör Bora Şensoy'a başarılar dileyen Başkan Kayda, "Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız yeni sezonda da Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek. Baş Antrenörümüz Bora Şensoy ile yolumuza devam edeceğiz. Bora hocamız ile birlikte yeni bir yapılanmaya giderek, mücadele edeceğiz. Salihlimize hayırlı olsun" dedi.

        Başta Belediye Başkanı Zeki Kayda olmak üzere kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade eden Baş Antrenör Şensoy ise yeni sezonda Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Salihli'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. İmza töreninde Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile Başkan Yardımcıları Uğur Kocagöz ve Hisamettin Çelik de yer aldı.

        (BA-ÖND-Y)

        24.05.2017 16:37:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa