Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvası sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şube tarafından bu yıl ilki düzenlenen okullar arası Mehmet Aktif İnan Voleybol Turnuvasında kupa töreni yapıldı.

        Malatya'da Eğitimciler birliği Sendikası, Eğitim Bir Sen Malatya Şubesi tarafından Memur Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Akif İnan anısına düzenlenen turnuva sona erdi. 22 okulun katıldığı turnuvada Akmercan Anadolu Lisesi 3'üncü, Özel Doğa Koleji 2'nci, Fatih Fen Lisesi ise 1'inci oldu. Galip Demirel ilköğretim Okulunda yapılan turnuvaya Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve eğitimciler ve öğrenciler katıldı. Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 Nolu Şube tarafından bu yıl ilki düzenlenen okullararası Mehmet Aktif İnan Voleybol Turnuvasında kupa töreni yapıldı. Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım yaptığı açıklamada, "1 Nolu Şube olarak 1'incisini düzenlediğimiz geleneksel Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvamız ödül töreni ile sona ermiştir.22 okulun katılmış olduğu turnuva 3 hafta sürmüştür. Akçadağ Fatih Fen Lisesi şampiyon olurken, Özel Doğa Koleji ikinci, Akmercan Anadolu Lisesi üçüncü olmuştur. Organizasyonu tebrik eden eğitim ve sosyal işler komisyonumuza teşekkür ediyorum" dedi.

        (MT-SD-Y)

        24.05.2017 14:54:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa