Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehirli yüzücüden Uluslararası Yüzme Şampiyonasında başarı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - 5. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonasına katılan Sakarya Büyükşehir Belediyespor yüzücüsü Abdulselam Çalkan yeni dereceler kazandı. Çalkan, 100 metre kurbağalamada ikinci, 200 metre kurbağalama yarışını ise birincilikle tamamladı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yüzücüsü Abdulselam Çalkan, 17-21 Mayıs tarihleri arasında Marmaris'te gerçekleştirilen 5. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonasına katıldı. 68 kulüp ve 440 sporcunun yer aldığı şampiyonada Büyükşehirli yüzücü yarıştığı kategorilerde önemli başarılar elde etti. Çalkan, 100 metre kurbağalamada ikinci, 200 metre kurbağalama yarışını ise birincilikle tamamladı. Ayrıca 6 kilometrelik açıksu dayanıklılık yarışında da 1 saat 56 dakikalık derecesi ile 50- 54 yaş gurubunda dördüncü sırada yer aldı.

        (BCT-RFK-Y)

        24.05.2017 11:54:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa