Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ayında bazı işyerlerinin çalışma saatleri uzatıldı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla, bazı iş kollarındaki esnafın çalışma saatlerini uzattı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeninin aldığı karar ile lokanta, kahvehane, kafeterya, çay bahçesi, çay ocağı ve internet salonu faaliyet konulu işyerleri sahura kadar vatandaşlara açık olacak. Kocaeli geleninde uygulanacak bu karar sadece belirtilen bu iş kollarında uygulanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümeni, Ramazan Ayı'nda Kocaeli'ndeki farklı faaliyet konularındaki işyerlerinin sahura kadar açık kalmasına karar verdi. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Ayı'nda her ilçede farklı saat uygulamaları gerçekleştiriliyordu. Alınan bu karar ile Ramazan Ayı'nda il genelinde bütünlük sağlanmış olacak. Böylece belirtilen bu iş kollarındaki işyerleri sahura kadar açık olup, vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

        (İG-RFK-Y)

        24.05.2017 11:18:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa