Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koçarlı'da koordinasyon toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yerel yatırım planlama modeli ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

        Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik başkanlığında yapılan toplantıda Koçarlı'da ülke ekonomisine katkı sağlayacak ve ilçenin ihtiyaç duyduğu sektörel alanlardaki gerekli inceleme ve değerlendirmeler yapılarak projelendirilmesi görüşüldü.

        Gerçekleştirilen toplantıda ilçe daire amirlerinden, sivil toplum kuruluşu başkanlarından ve mahalle muhtarlarından gelen yatırım teklifleri analiz edilerek değerlendirilerek, projelendirilmesi planlandı. Ayrıca mevcut durumda devam eden faaliyetler, sorunlar ve talepler ile ilgili de gerekli değerlendirmeler yapılarak ilgili kurumlara gereğinin yapılması için talimatlar verildi.

        Kaymakamlık bünyesinde buna benzer toplantıların bundan sonra da yapılacağını belirten Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlının her alanda en yüksek standartlara ulaşması için her türlü gayreti göstereceğini belirterek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

        (OD-MB-Y)

        24.05.2017 11:17:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa