Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzin Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Uras

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Erzin ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi 2016-2017 döneminde yapılan ürünlerden oluşan yıl sonu sergisini, Kültür Merkezi'nde açtı. Serginin 25 Mayıs Perşembe gününe kadar açık tutulacağı belirtildi.

        Sergi açılışına Belediye Başkanı Kasım Şimşek, İlçe Müftüsü Feyzullah Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Oran ve Erhan Kenanoğlu, Halk Eğitim merkezi Müdürü Cemal Gürsel Özsoy, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hülya Özsoy, daire amirleri, okul müdürleri, Halk Eğitim Merkezi öğreticileri ve kursiyerlerin yanı sıra davetliler katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Gürsel Özsoy yaptı. Özsoy, "Halk Eğitim Müdürlükleri, vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve sportif alanda gelişimi sağlamak, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerini tamamlamak, kültürel eserlerimizi korumak ve yaşatmak gibi birçok önemli görevleri üstlenmektedir. Halk Eğitim Merkezleri biçki-dikiş ve nakış kursu gibi anılan yerler olmaktan çıkmıştır" dedi.

        Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. El emeği göz nuru eserler ilgiyle incelendi.

        (ELF-Y)

        24.05.2017 10:38:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa