Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süloğlu, Halk Eğitim Merkezi'ne kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - Edirne'de Süloğlu ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binası açıldı.

        İlkokul, ortaokul ve lise olarak kullanılan eski bina, restore edilerek Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Gerçekleştirilen açılış töreninin yanı sıra kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği ürünlerin sergisi ve satışı yapıldı. Sergide yıl boyunca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğün'de devam eden kursiyerlerin ürettikleri el sanatları ile ilgili ürünler sergilenerek sergi katılımcıları tarafından ilgi ile izlendi.

        Açılış ve sergi programına, Süloğlu Kaymakamı Yusuf Cankatar, İl Genel Meclis Üyesi Zafer Bahşi, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, İlçe Jandarma Komutanı Erol Erkorkmaz, İlçe Emniyet Amiri V. Ali Can Kaymak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamil Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (EY-MEF-Y)

        18.05.2017 14:17:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa