Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Değirmendere Deresi işte böyle olacak

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Değirmendere Deresi üzerinde dere ıslah çalışması yapılarak bölge insanı için dere kenarında hoşça vakit geçirebilecekleri mesire alanları oluşturulacak.

        Türkiye'de ilk olarak 'Trabzon'un Of İlçesi Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol, Rekreasyon ve Rehabilitasyon Projesi" ile başlanan estetik dere ıslah çalışmaları Trabzon Solaklı Vadisi 2. Kısım, Giresun Aksu Vadisi ve Rize İyidere'de sürdürülüyor.

        Orman ve Su İşleri Bakanlığı bu tür projelerle dereler taşkın zararına karşı ıslah ederken, yapılan peyzaj çalışmaları ile de insanların hoş vakit geçirebileceği mesire alanları oluşturuluyor. Yine Trabzon'da Değirmendere Vadisi, Giresun'da Yağlıdere Vadisi, Şebinkarahisar Kelkit Çayı ve Harşit Çayı Vadisi'nde de planlama ve proje çalışmaları tamamlanırken, buralarda da ıslah çalışmalarına kısa sürede başlanacak.

        (OK-ÖS-Y)

        18.05.2017 12:10:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa