Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        " Sosyal Güvenlik Elçileri Anı Yarışmasında" dereceye girenlere ödül verildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'te, Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen "Sosyal Güvenlik Elçileri" Anı Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

        Yarışmanın ödül töreni Kilis Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlendi. Programa öğrenci velileri,öğretmenler,okul idarecileri ve kurum personelinin katılımı ile gerçekleştirildi. İl birincisi Muhammet Furkan Seyitlioğlu ve ilçe birincisi Erdal Polat'ın hediyelerini İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Özer'den, İl ikincisi Mehmet Mert ve ilçe ikincisi Ümmet Polat'ın hediyelerini İş-Kur İl Müdürü Nurettin Köksal'dan İl üçüncüsü Yasin Baba ve İlçe üçüncüsü Barın Doğan ise hediyesini Polateli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Sürücü'den aldı.

        SGK İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek öğrencilere başarılarının devamı temennisinde bulundu

        (MAD-SD-Y)

        18.05.2017 11:20:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa